112 715 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

Kezelési és beállítási útmutató

Raktáron
EAN:
Gyártó:
Termékleírás

A Sophie 01 szekrény egy elegáns és praktikus tároló megoldás, mely tökéletesen illeszkedik bármely otthoni vagy irodai környezetbe. Az exkluzív dizájn és a minőségi anyagok kombinációja különlegessé teszi ezt a bútordarabot.

A szekrény tartós és masszív kivitelezése révén hosszú élettartammal rendelkezik, így éveken át szolgálhatja az Ön tárolási igényeit. A szekrényben található nagyobb és kisebb rekeszek segítségével könnyedén rendezheti el a ruháit, cipőit vagy akár a munkahelyén szükséges dokumentumokat és fájlokat.

Az Sophie 01 szekrény stílusos és elegáns külsővel rendelkezik, mely bármely enteriőrbe tökéletesen illeszkedik. A termék egyedülálló és trendi színválasztéka lehetővé teszi, hogy olyan színkombinációban vásárolhasson, ami összhangban van a meglévő bútorokkal és dekorációval.

A szekrény gondosan tervezett és kidolgozott részletei felhasználóbarát és könnyen kezelhetővé teszik a tárolórendszer használatát. A kényelmes fogantyúk, valamint az állítható polcok és rúdtartók lehetővé teszik, hogy az Ön igényeihez igazítsa a belső tér elrendezését.

A Sophie 01 szekrény többféle méretben elérhető, így megfelel mindenki tárolási igényeinek. A prémium minőségű anyagok és a precíz gyártási folyamat biztosítja, hogy ez a bútordarab hosszú éveken keresztül megőrizze eredeti állapotát és funkcionalitását.

Válassza a Sophie 01 szekrényt, ha egy egyedülálló, praktikus és stílusos tároló megoldást szeretne otthonába vagy irodájába. A termék tartóssága és funkcionalitása garantált, mindezt egy elegáns designban.

Kezelési és beállítási útmutató

Szekrények

Üdvözöljük a Szekrények alkatéziséhez weboldalon, ahol mindent megtalálhat, amire szüksége lehet a tökéletes bútor kiválasztásához. A bútorok kategóriájában specializálódott weboldalunk több éves tapasztalattal rendelkezik a legjobb minőségű szekrények kínálatában, amelyek mindenféle igényt kielégítenek.

Az első dolog, amit észre fog venni a weboldalon, a változatos szekrény kínálat. Legyen szó hálószobája, nappalija vagy bármely más helyiségéről, weboldalunkon mindig megtalálhatja a megfelelő stílusban és méretben kínált szekrényeket. Legyenek azok modern, klasszikus vagy akár régi stílusban készültek, mindig megbízható minőséget kap.

Fontos számunkra, hogy a vásárlóink elégedettek legyenek a vásárlásukkal, ezért nagy hangsúlyt fektetünk az ügyfélszolgálatra is. Ha bármilyen kérdése van a termékekkel vagy a vásárlással kapcsolatban, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot. Képzett és barátságos csapatunk mindig készen áll arra, hogy segítsen és válaszoljon az Ön kérdéseire.

Emellett, nem csak a szekrények széles választéka és a kiváló ügyfélszolgálat teszi weboldalunkat egyedülállóvá. Az áraink is versenyképesek, ami azt jelenti, hogy garantáltan jó áron juthat hozzá a minőségi szekrényekhez. Mindemellett, időről időre különleges akciókat és kedvezményeket is kínálunk, amelyek még inkább megkönnyítik a vásárlást.

Az Szekrények alkatéziséhez weboldalon a biztonság és a vásárlói adatvédelem is nagy jelentőséget kap. Minden adatot bizalmasan kezelünk, és a legújabb biztonsági protokollokat alkalmazzuk annak érdekében, hogy a vásárlóink személyes adatai mindig biztonságban legyenek.

Weboldalunk felülete is felhasználóbarát és könnyen navigálható. Gyors és hatékony keresési lehetőséget biztosítunk, amely lehetővé teszi, hogy könnyen megtalálja a legmegfelelőbb szekrényt az adott igényeinek megfelelően. Ezen felül, minden termékhez részletes leírást, képeket és véleményeket is talál, így teljes biztonságban választhatja ki a szükséges bútorszéket.

Összességében a Szekrények alkatéziséhez weboldal a tökéletes választás minden olyan személy számára, aki minőségi és sokszínű szekrényeket keres bármilyen helyiséghez. Áraink versenyképesek, ügyfélszolgálatunk kiváló, és weboldalunk könnyen navigálható. Böngésszen a kínálatunkban és találja meg a szükséges bútort számára!

13 996 Ft

Szekrény Retro 200 6L fehér /ajtók craft arany Szekrény Retro 200 6L fehér /ajtók craft arany

Datacom 19” rögzítő panel 1U 5 x műanyag fogantyú (3 x 6 cm) fekete Datacom 19” rögzítő panel 1U 5 x műanyag fogantyú (3 x 6 cm) fekete

Szekrény Taro III 100 cm tölgy sonoma Szekrény Taro III 100 cm tölgy sonoma

A Szekrény Taro III 100 cm tölgy sonoma egy stílusos és modern szekrény, amely praktikus tárolóhelyet kínál a nappalidnak vagy hálószobádnak. Az elegáns tölgy sonoma színű felületének köszönhetően könnyedén illeszkedik bármilyen enteriőrbe, és feldobja a tér hangulatát. A szekrény méretei 100 cm szélességben, amely ideális helyet biztosít a ruháid, könyveid, dekorációid vagy egyéb tárgyaid számára.

Szekrény Stella 135 cm tölgy sonoma Szekrény Stella 135 cm tölgy sonoma

Modern szekrény nagyon praktikus belső elrendezéssel. A sok polc, fiók és két oszlop akasztók megkönnyítik a rend fenntartását. A klasszikus színek és a tökéletes dizájn keveredik a különböző stílusú enteriőrökkel. A homlokzatok nem szabványos elrendezése vizuálisan vonzóvá teszi az előszobát, a nappalit vagy a hálószobát.

Szekrény Maciej 208 artisan Szekrény Maciej 208 artisan

A Szekrény Maciej 208 artisan egy elegáns és stílusos tároló megoldás a lakásodnak. Ez a szekrény ideális választás minden olyan helyiségbe, ahol szükséged van extra tárolófelületre. Ez a szekrény kézzel készült mesteremberek által, így garantáltan minőségi és tartós. A magas minőségű fa és a precíz kidolgozás gondoskodik róla, hogy hosszú évekig magas szintű teljesítményt nyújtson. A Maciej 208

Szekrény Roma VI tölgy  wotan Szekrény Roma VI tölgy wotan

A Szekrény Roma VI tölgy wotan egy stílusos és praktikus tároló megoldás otthonod számára. Ez a szekrény tökéletesen illeszkedik bármelyik szobába, legyen az nappali, hálószoba vagy akár iroda. A Roma VI szekrény egy tölgyfából készült, minőségi alapanyagokkal és precíz kidolgozással. A tölgyfából készült felület igazi rusztikus hangulatot teremt a térben, és hozzájárul a szekrény elegáns megjelenéséhez.

Szekrény Winn 170 tölgy fehér/Tükör Szekrény Winn 170 tölgy fehér/Tükör

A Winn 170 tölgy fehér/tükör szekrény a praktikus és stílusos berendezési tárgyak szerelmeseinek tökéletes választása. Ez a modern szekrény minden szoba számára tökéletes tárolási megoldást nyújt, legyen szó hálószobáról, előszobáról vagy akár nappaliról. A szekrény tölgy fehér színű faanyagból készült, amely időtlen eleganciát és természetességet kölcsönöz az otthonának. A szekrény felülete sima

Szekrény Armario TYPA Sonoma Szekrény Armario TYPA Sonoma

A TYPA Sonoma szekrény az ideális választás a stílusos és rendezett otthonok számára. Ez a modern és elegáns bútordarab tökéletesen illik a szoba bármely részébe, legyen az hálószoba, nappali vagy dolgozószoba. Ez a szekrény kiváló minőségű szonoma tölgyfából készült, ami melegséget és természetességet sugall az otthonodba. A természetes színárnyalatok és a fából készült markolatok jól passzolnak

Szekrény Duca dc1 antracyt 250 Szekrény Duca dc1 antracyt 250

Szekrény Marmur T1 200 fehér/üveggolyó fehér Szekrény Marmur T1 200 fehér/üveggolyó fehér

A Szekrény Marmur T1 200 fehér/üveggolyó fehér egy modern és elegáns tároló megoldás, amely tökéletes kiegészítője lehet otthonodnak. Ez a szekrény tökéletes megoldás a ruháid, kiegészítőid, vagy akár a háztartási eszközeid tárolására. A szekrény fehér színű, így könnyedén illeszkedik bármilyen beltérbe. A fehér színű előlapokat egyedi üveggolyó díszelemekkel kombináltuk, amelyek további eleganciát

Szekrény Tapi 200 Biely/Pisztácia Szekrény Tapi 200 Biely/Pisztácia

Szekrény Bb04 Biely+Rózsaszín Szekrény Bb04 Biely+Rózsaszín

A Szekrény BB04 Biely+Rózsaszín tökéletes választás minden olyan szoba berendezéséhez, ahol stílusos és praktikus tároló megoldásra van szükség. A fehér és rózsaszín színkombináció elegáns és kifinomult megjelenést kölcsönöz ennek a szekrénynek, amely tökéletesen passzol minden lakberendezési stílushoz. A szekrény tágas belső tárolóhelyeket kínál, így ideális ruhák, cipők, vagy bármilyen más tárgyak

Szekrény Resin 180 tölgy artisan/fekete Szekrény Resin 180 tölgy artisan/fekete

- test: 16 mm vastag laminált lemez - előlap: 16 mm vastag laminált lemez - A laminált lapra a nyomtatott minta egyedi megrendelésre készül. (A minta nem matrica!) - alumínium vezetők - fekete műanyag fogantyúk - a szekrény hátulja HDF lapból készült - BIMAK csúszórendszer - az élek 0,5 mm-es, sérülésálló PVC furnérral vannak bevonva Kiegészítő felár ellenében -Fiók (2SZT) – 3354054 -Ajtófék – 33

Szekrény Rustic II 250 tölgy artisan/tükör Szekrény Rustic II 250 tölgy artisan/tükör

- test: 16 mm vastag laminált lemez - előlap: 16 mm vastag laminált lemez - A laminált lapra a nyomtatott minta egyedi megrendelésre készül. (A minta nem matrica!) - alumínium vezetők - fekete műanyag fogantyúk - a szekrény hátulja HDF lapból készült - BIMAK csúszórendszer - az élek 0,5 mm-es, sérülésálló PVC furnérral vannak bevonva Kiegészítő felár ellenében -Fiók (2SZT) – 3354055 -Ajtófék – 33

Szekrény Zulu 1 120 fekete Szekrény Zulu 1 120 fekete

A Zulu 1 120 fekete szekrény egy modern és elegáns bútordarab, ami tökéletesen illeszkedik bármelyik otthon belső terébe. A fekete színű kivitel meglehetősen stílusos és időtálló, amely a divatból sosem épül ki, így hosszú távon is kiváló választás. A szekrény tartós és masszív felépítése biztosítja a hosszú élettartamot, és így sokáig élvezheti annak előnyeit. A kiváló minőségű faanyagok felhasználása

Szekrény Malakka 120 fekete Szekrény Malakka 120 fekete

Kezelési és beállítási útmutató

Singa K123_43 Felsőszekrény - sonoma Singa K123_43 Felsőszekrény - sonoma

Hozd ki a legtöbbet az otthonodból praktikus szekrényeinkkel! A lakásunk egy olyan hely, ahol pihenni akarunk és a kellemes, békés légkör elengedhetetlen része a jól megválasztott szekrény, ami nyugalmat sugároz. A Singa szekrény tökéletes választás bármilyen stílusú hálószobához vagy nappalihoz! Jellemzői: - Felsőszekrény - Anyag: laminált DTD - Színe: sonoma tölgy - Méretei: 123 x 53 x 43 cm

PGT 13 Szekrény - Több színben PGT 13 Szekrény - Több színben

A PGT 13 egy tolóajtós szekrény az ifjúság számára. Tágas, illetve színei elég univerzálisak ahhoz, hogy megfeleljenek a gyermekszoba elrendezésének. ABS szélű laminált deszkából készül. A szekrény fogantyúi fából készültek, valamit belseje tágas polcokból és egy fogasrúdból áll. Jellemzői: - Anyaga: 16 mm-es laminált forgácslap - ABS élzárt - Az akasztórudat és a polcokat az ár tartalmazza - Fa fogantyúk

Retro5 Tolóajtós Szekrény - Többféle színben és méretben Retro5 Tolóajtós Szekrény - Többféle színben és méretben

A Retro5 tolóajtós szekrény egy stílusos és praktikus bútordarab, mely tökéletes választás lehet a hálószobába, nappaliba vagy akár a gyerekszobába is. Az elegáns dizájn és a modern funkciók tökéletes összhangja teszi ezt a szekrényt a legjobb választássá a tárolásra és rendezett otthonteremtésre. A szekrény a tolóajtóknak köszönhetően kényelmesen nyitható és zárható, így nem veszít a lakberendezési

Szekrény 45 Canaris 13 170 fehér/fekete/gold Szekrény 45 Canaris 13 170 fehér/fekete/gold

Népszerű termékek

PERRIS LEATHERS Kiss Picks II
2 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
SBHDSATION SBH-100P-SWH
45 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formula egyedi falmatrica diákszobához 50 x 100 cm
6 240 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Fali szekrény RTV Switch SW2 čierna
46 412 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Konyhaszekrény Emporium W4/30 light grey stone/fehér
23 011 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Dohányzóasztal Inter 80x80x75 natúr 618506
26 912 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Csempe Gres Halley Light 60/120 RECT. PEI 4
10 882 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
DONAU D-OIL 2,8 mm, zöld
790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Szőnyeg Shaggy Memory 0,8/1,5 TD1344-B1
13 612 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Kád Praktika 150/70 jobbos
58 113 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Kerek csatorna könyök 45(fi100)
1 366 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
TABANAN tengerifű kosár S
5 900 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vászonkép - Festmény - Mûvészet (895CV) / 90 x 80 cm
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Szekrény Babydreams fehér – versenyző
143 916 Ft
Az ár frissült 17.05.2024